2-те греди, спрели Лионел Меси от първи гол за ПСЖ (ВИДЕО)


2-те греди, спрели Лионел Меси от първи гол за ПСЖ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2252 0

Дебютът на Лионел Меси за ПСЖ бе очакван с огромен интерес, още щом стана ясно официално, че 34-годишният аржентинец ще продължи своята кариера на "Парк де Пренс". А футболните запалянковци вече започнаха да си представят атомното трио, което ще оформи с Неймар и Киалиан Мбапе.

Е, Меси вече е участвал в три двубоя на парижани, два от които като титуляр - срещу Брюж в Шампионска лига и срещу Олимпик Лион в Лига 1. Въпреки това шесткратният носител на "Златната топка" все още чака момента, в който ще реализира първото си попадение за тима.

Меси в действителност бе изключително близо до това на няколко пъти, като това особено важи за два конкретни случая - по един в срещата с белгийския гранд и в дербито от местния шампионат. В тези два момента обаче негови изстрели бяха спрени (първият път от напречната греда, вторият от левия страничен стълб).

И в двата случая дебютният гол на Меси щеше да бъде впечатляващ. Срещу Брюж той пое топката, напредна и от границата на наказателното поле отправи много техничен изстрел. Срещу Лион пък стреля от пряк свободен удар и прати топката почти в самия ъгъл, където се сливат двете греди. Вижте двете му изпълнения във видеата по-долу.

А защо Почетино смени Меси и какво си казаха двамата при подминаването?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички