"Голямата уста" на Франция предупреди ПСЖ за Марко Асенсио


"Голямата уста" на Франция предупреди ПСЖ за Марко Асенсио
Снимка: Getty Images

1980 0

Бившото крило на Пари Сен Жермен Жером Ротен е скептично настроен към привличането на Марко Асенсио от Реал Мадрид, който, според редица достоверни източници, ще се присъедини към клуба от френската столица това лято.

Според информациите Асенсио ще напусне Лос Бланкос, когато договорът му изтече това лято и ще се премине в ПСЖ. Ротен обаче смята, че испанецът може да се присъедини към клуба предимно по финансови причини.

"Харесвам Асенсио. В Реал той не получи шанса да се докаже, но ако дойде в ПСЖ, той ще дойде поради грешните причини. Няма да му пука за клуба, а за парите. Говори се, че ПСЖ ще му плаща по 8 милиона... Това са много пари за подобен играч, силно се надявам да греша и той да не дойде тук чисто и просто заради парите", каза Ротен за "RMC Sport".

27-годишният Асенсио играе предимно като резервен играч в Реал Мадрид през сезон 2022/23, започвайки като титуляр само в 18 мача. Той допринесе с 12 гола и осем асистенции в общо 50 изяви през кампанията. 

Докато ПСЖ завършва детайлите около привличането на Асенсио, то стана ясно, че Неймар е получил оферта нас стойност 400 милиона от Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички