ПСЖ казва "сбогом" на Неймар през лятото - какви са причините?


ПСЖ казва "сбогом" на Неймар през лятото - какви са причините?
Снимка: Getty Images

5882 0

Шефовете на френския гранд ПСЖ смятат да преразгледат проекта за развитие на клуба в следващите години, след като за поредна година останаха с празни ръце в Шампионска лига.

Според испанското издание "Sport" ръководството на парижани обмисля раздяла с бразилската си звезда Неймар през идното лято и посочва причините за това.

*Припомняме, че 30-годишното крило напусна Барселона през 2017 година, а като причина за това се сочеше желанието му да излезе от "сянката" на Лионел Меси. 

От една страна в ПСЖ са недоволни, че Ней така и не е успял да оправдае големите очаквания към себе си, а от друга - начинът му на живот и честите купони, които посещава, не съвпадат с реномето, което столичани искат да градят. Разбира се, не трябва да се забравят и контузиите, които го преследват всяка година, но и фактът, че баща му, който е и негов агент, е в обтегнати отношения с босовете на френския гранд.

Договорът на Неймар с ПСЖ изтича през лятото на 2025 година, а според популярния портал "Transfermarkt" неговата цена в момента е 90 милиона евро!

Вижте още: На "Камп Ноу" в Лига Европа: Фен на Барселона сложи името Бензема на гърба си (СНИМКА)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички