Момент в сянка? Меси се разбесня на съотборник от ПСЖ, че не му подаде в мача с Реал (ВИДЕО)


Момент в сянка? Меси се разбесня на съотборник от ПСЖ, че не му подаде в мача с Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2982 0

Френският гранд ПСЖ отново се провали в преследването на голямата си мечта - да спечели Шампионска лига. Този път го стори още на осминафиналите, където бе отстранен от Реал Мадрид, въпреки че спечели първия мач с 1:0 и въпреки че поведе във втория и се оттегли с преднина на почивката.

Отпадането разочарова сериозно всички футболисти на парижани. Видимо за тях бе много важно да продължат (както, разбира се, и за играчите на Реал), а напрежението ги бе обвзело от първите минути.

Това си пролича дори и при един от най-опитните - Лионел Меси, който се е изправял десетки пъти срещу "кралския клуб" с фланелката на Барселона. Аржентинецът обикновено е сред най-спокойните на терена и рядко изпуска нервите си.

В един епизод от мача срещу Реал обаче не се сдържа и показа раздразнението си от свой съотборник. Това се случи в добавеното време към първото полувреме, когато все още ПСЖ водеше с 1:0 на Реал.

Неймар получи отляво и опита да си освободи по-добра позиция в наказателното поле, но там Едер Милитао се намеси блестящо. Топката обаче се озова в Марко Верати. Италианецът можеше да потърси до себе си Меси, но реши да центрира на далечната греда.

Това не се хареса на аржентинеца, който след ситуацията се обърна към Верати и разпалено му показа, че е очаквал топката на крак. Можете да видите кадрите по-долу в материала.

След мача пък испанското издание "Марка" разказа за голям скандал между Неймар и Джанлуиджи Донарума, които дори трябвало да бъдат разтървавани. Неймар показа разговора си с Донарума и обясни дали е иммало подобно нещо (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички