Сдърпали ли са се Неймар и Донарума? Бразилецът показа техен разговор (СНИМКА)


Сдърпали ли са се Неймар и Донарума? Бразилецът показа техен разговор (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3279 0

Испанското издание "Марка" излезе с материал часове след реванша между ПСЖ и Реал Мадрид в Шампионска лига. В него информацията гласеше, че Неймар и Джанлуиджи Донарума, който сбърка фатално и позволи на Реал да изравни резултата, са се спречкали в съблекалнята.

Дори се посочи, че е трябвало останалите да разтървават стража и бразилеца, за да не ескалира още повече ситуацията. Оказва се обаче, че нищо подобно не се е случило. Това става ясно от комуникация между двамата.

Всичко започва с изпращането на въпросния материал от Донарума към Неймар. Впоследствие двамата провеждат писмен разговор, а накрая Неймар качва този разговор в социалните мрежи, за да отговори ясно на спекулациите.

"Здравей, Ней. Извинявай за вчера. Тази информация е неприемлива" - пише Донарума, визирайки въпросния материал от "Марка". "Приятелю мой! Не се тревожи, това се случва във футбола. Ние сме отбор и сме с теб. Много си млад и ще печелиш много титли. Изправяй се и продължавай напред! Приятелство" - пък му отговаря Неймар.

Бразилецът публикува разговора в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм, качвайки го на така нареченото "стори" (временна снимка). Ситуацията при гола и грешката на италианеца породи много дискусии. Съдийски анализатор посочи дали е имало нарушение на Бензема срещу Донарума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички