ПСЖ иска Зинедин Зидан, а Зизу иска Франция


ПСЖ иска Зинедин Зидан, а Зизу иска Франция
Снимка: Getty Images/Gulliver

2174 0

Зинедин Зидан е поставил „на изчакване“ оферта от Пари Сен Жермен, тъй като французинът има огромно желание да поеме националната селекция на родината си, предават различни медии.

Световният шампион с Франция е спряган често за поста на „петлите“, но в последно време все повече се засилиха спекулациите, че Зидан може да поеме деветкратния шампион в Лига 1, заменяйки Маурисио Почетино през лятото.

Според RMC Sport, 49-годишният Зизу обаче изчаква да види какво ще се случи с работата на Дидие Дешан, тъй като иска да поеме Франция с предимство пред ПСЖ. Дешан ще води „петлите“ на предстоящия Мондиал 2022 в Катар, на който отборът му ще защитава световната купа, а ако договорът на актуалния селекционер бъде удължен, то Зидан може да промени мисленето си.

Бившият наставник на Реал Мадрид на няколко пъти отхвърля конкретни предложения от собствениците на ПСЖ, след като катарските босове му предлагаха заплата от 12 милиона евро на година, както и пълен контрол върху трансферите, които ще се случват при негово ръководство.

Зидан няма работа от юни 2021-а година, когато напусна за втори път Реал Мадрид. А какво може да откаже Серхио Рамос от футбола, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички