Галтие смята, че сблъсъкът Лео Меси срещу Кристиано Роналдо ще бъде "добър за футбола"


Галтие смята, че сблъсъкът Лео Меси срещу Кристиано Роналдо ще бъде "добър за футбола"
Снимка: Getty Images

909 0

Мениджърът на ПСЖ - Кристоф Галтие вярва, че предстоящият приятелски мач на неговия отбор срещу Рияд XI, наречен "сблъсък между Лионел Меси срещу Кристиано Роналдо", е отлична реклама за международния футбол.

Парижани пътуваха до Близкия изток, за да се изправят срещу отбор, съставен от най-добрите играчи от два клуба, базирани в столицата на Саудитска Арабия Рияд (Ал-Насър и Ал-Хилал). Роналдо, който се присъедини към Ал-Насър през декември миналата година, се очаква да води Рияд XI с капитанската лента.

"Това е добре за международния футбол и за футбола в Близкия Изток. Това е страхотна реклама на нашия спорт. Мисля, че ще има голяма публика. Адаптирахме се към климата тука, а и условията за тренировки са отлични", каза Галтие за RMC Sport.

Мачът днес (19 януари) ще противопостави Меси и Роналдо един срещу друг за първи път от груповата фази на Шампионска лига през сезон 2020/21. Португалецът, тогава с екипа на Ювентус, вкара два пъти в този мач, за да донесе на своя отбор победа с 3:0 над Барселона на "Камп Ноу".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Когато Роналдо Феномена избра измежду Меси и Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички