ПСЖ е близо до споразумения за двама ненужни


ПСЖ е близо до споразумения за двама ненужни
Снимка: Getty Images

4519 0

ПСЖ е напът да се раздели с двама от ненужните си играчи още през днешния ден. Според информации в световните медии халфът Жоржиньо Вайналдум е на крачка от трансфер в Рома, докато се предполага, че защитникът Тило Керер е приел оферта на Севиля. Така тяхното напускане може да се случи още в следващите часове.

Сделката около нидерландеца се гласи от известно време, като "вълците" първо ще вземат полузащитника под наем, но с опцията за откупуване през следващото лято. Той бе привлечен от Ливърпул с големи очаквания, тъй като там бе ключова фигура, но така и не успя да се докаже на "Парк де Пренс".

Според Джанлука Ди Марцио двата тима остава само да се разберат какъв дял от заплатата ще плаща всеки от тях, тъй като парижани искат от италианските столичани да увеличат своя дял с 1 милион евро.

Германецът пък е бил потърсен от Севиля, като бързо се е съгласил да подсили отбора от Ла Лига, информира "Ещадио Депортиво". Според портала за сделки Transfermarkt дефанзивният играч е оценен на 22 милиона евро към края на месец май.

Ето къде може да гледате НА ЖИВО финала за Суперкупата между ПСЖ и Нант!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички