Барселона отрича за договорка с Вайналдум


Барселона отрича за договорка с Вайналдум
Снимка: Getty Images/Guliver

1116 0

В испанския Барселона са отрекли пред испанските медии, че има клубът има предварителна договорка с полузащитника на Ливърпул Джорджинио Вайналдум. 30-годишният нидерландец ще стане свободен агент след края на сезона и той ще може да премине във всеки един отбор без пари.

Според медиите Вайналдум е взел своето решение и ще подсили Барса, където ще бъде трениран от бившия му треньор в националния на "лалетата" Роналд Куман.

Ливърпул не постига споразумение със своя играч, който държи да получи дългогодишен договор, а това не се нрави на клуба от „Анфийлд”, който е склонен да му предложи по-краткосрочен контракт.

Mundo Deportivo все пак пише, че близък източник до отбора е потвърдил, че няма истина в тези спекулации.

Все пак се твърди, че Куман не е отписал своя сънародник за новия сезон, докато Вайналдум е един от най-постоянните играчи за английския шампион в турболентния сезон през тази година за Ливърпул, след като има 29 изиграни мача в Премиър лийг досега. А какъв конфликт може да има между Клоп и Ван Дайк, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички