ПСЖ махна четирима за мачовете в Шампионска лига


ПСЖ махна четирима за мачовете в Шампионска лига
Снимка: psg.fr

3698 0

Полузащитникът Джорджинио Вайналдум лекува контузия към този момент, а това е причината Пари Сен Жермен да извади нидерландеца от състава на отбора за Шампионска лига.

Халфът има проблеми в коляното и глезена, които го мъчат през този сезон и той пропусна много мачове за новия си клуб след преминаването със свободен трансфер от Ливърпул през лятото на 2021-а година.

ПСЖ взе решение освен за него, то и за Андер Ерера, Хуан Бернат и Юлиан Дракслер, които също няма да участват в европейските мачове на френския вицешампион.

Припомняме, че Ливърпул предложи договор на Вайналдум преди да му изтече последния, но футболистът прецени, че е време за промяна в неговата кариера, която обаче не се развива по оптимален начин за опорния полузащитник.

Епизодичните изяви на Ввайналдум на „Парк де Пренс“ пък може и да направят така футболистът да реализира бързо завръщане във Висшата лига, откъде интересът към него не липсва. През зимния трансферн пазар запитване към шефовете на ПСЖ за Джини Вайналдум имаше от Арсенал, но парижани отклониха питането на лондонския клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички