ПСЖ - Аячо по ТВ: Къде да гледаме срещата от Лига 1?


ПСЖ - Аячо по ТВ: Къде да гледаме срещата от Лига 1?
Снимка: Getty Images

2048 0

Френският гранд ПСЖ приема Аячо в мач от 35-ия кръг на Лига 1. Феновете на парижани очакват да разберат дали любимия им тим ще направи още една стъпка към титлата. Гостите обаче, които вече са изпаднали в Лига 2, не трябва да бъдат подценявани.

Седмицата около ПСЖ бе безкрайно интересна. Първоначално, клубът наказа голямата си звезда Лионел Меси, като го отстрани от отбора, но на вчерашната (12 май) пресконференция наставникът на тима Кристоф Галтие заяви, че аржентинецът ще играе срещу Аячо. 

Парижани са първи в класирането с актив от 78 пункта - 3 повече от преследвача си Ланс, който вчера победи Реймс с 2:1 с човек по-малко. Момчетата на Галтие са с 4 победи и 1 загуба в последните си пет мача.

Аячо пък не успя да се спаси и от следващия сезон ще се завърне в Лига 2. Отборът се намира на 18-ата позиция с актив от 23 точки, 22 вкарани и 61 допуснати попадения.

Двубоят на "Парк де Пренс" е с начален час 22:00 (българско време). Срещата между ПСЖ и Аячо ще бъде предавана пряко в ефира на Diema Sport 3.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стана ясна голямата цел на Неймар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички