Продуцентската фирма, свързана с Килиан Мбапе, подписа ексклузивен договор с НБА


Продуцентската фирма, свързана с Килиан Мбапе, подписа ексклузивен договор с НБА
Снимка: GettyImages

2348 0

Националната баскетболна асоциация ще си сътрудничи с продуцентската компания на Килиан Мбапе, съобщава B/R Football в Туитър. Договорът на Zebra Valley, която е пряко свързана със суперзведата на световния футбол, e за многогодишно партньорство в сферата на американския баскетбол, а компанията ще създава оригинално съдържание, свързано с лигата. 

Информацията, както за компанията, така и за договора е оскъдна, но The Hollywood Reporter разкрива, че продуцентската фирма ще бъде базирана в Лос Анджелис. Тя ще има за цел да създава съдържание, свързано със спорт, музика, култура, технологии и видеоигри.

Материалите на компанията ще имат за цел "да помогнат на младите хора да намерят своя път". Американските медии добавят, че Zebra Valley "ще се стреми да генерира диалог между глобалните общности, като разказва универсални истории". Вероятно спортният отдел "ще се насочи към марки и платформи, които искат да задълбочат ангажираността си с потребителите с фокус върху кросплатформено съдържание в разнообразен и мултикултурен свят".

Вижте коя звезда на ПСЖ може да напусне клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички