Приказката на Кейлор Навас с ПСЖ приключва, Серия А "наостри слух"


Приказката на Кейлор Навас с ПСЖ приключва, Серия А "наостри слух"
Снимка: Getty Images

2087 0

35-годишният страж на френския гранд ПСЖ Кейлор Навас ще напусне "Парк де Пренс" и ще се насочи към италианския елит, твърди "Todofichajes".

Костариканецът играе в Париж от 2019 година насам, след като дълго време бе под рамката на вратата на Реал Мадрид. Договорът му с клуба изтича през лятото на 2024 година, но предвид напредващата му възраст и наличието на Джиджи Донарума, ПСЖ е готов да се раздели с него. 

Според информациите, Навас ще се насочи към един от грандовете в Серия А, като интерес към него има от страна на Ювентус, Милан и Рома! През настоящия сезон 2021/22 Маурисио Почетино му гласува доверие като титуляр в 12 мача и той се отчете с 11 допуснати гола и 4 "сухи" мрежи. Цената на Кейлор Навас на трансферния пазар в момента е около 10 милиона евро!

По-рано днес лидерът в Италия Интер постигна договорка с пряк конкурент за подписа на футболист, който не е играл от септември 2021 г. - прочетете повече.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички