20 дена преди сблъсъка с Реал Мадрид: Моментът за Серхио Рамос в Париж настъпи!


20 дена преди сблъсъка с Реал Мадрид: Моментът за Серхио Рамос в Париж настъпи!
Снимка: Getty Images

2524 0

Защитникът Серхио Рамос най-после започна да навлиза във форма и да показва най-доброто от себе си и това се случва в най-подходящия момент за ПСЖ и Маурисио Почетино - това твърди журналистът Хосе Феликс Диас в коментар за испанското издание "Marca"!

Бранителят имаше трудно начало в Париж, след като получи неприятна контузия, която го извади от терените в продължение на месеци, но най-сетне се завърна пълноценно в игра и дори отбеляза гол в мача срещу Реймс. Това бе първото му попадение от 10 месеца насам, след като последно се бе разписал за Реал Мадрид срещу Аталанта в Шампионска лига през месец март 2021 година...

Бившият капитан на "белия балет" демонстрира, че е готов да играе важна роля в отбора на ПСЖ, продължава Хосе Диас, а това се случва броени дни преди сблъсъка с бившия му клуб Реал на 1/8-финалите в ШЛ. Дали обаче Рамос ще успее да убеди Почетино, че заслужава да бъде титуляр срещу футболистите на Карло Анчелоти, вместо Маркиньос или Кимпембе!?

Бразилският бранител на парижани Маркиньос ще бъде с националния си отбор по време на настоящата пауза в клубния футбол и този факт може да помогне на Рамос да затвърди присъствието си в състава. Преди първия сблъсък с Реал Мадрид (15 февруари), ПСЖ ще гостува на шампиона Лил (6 февруари) и ще приеме коравия отбор на Рен (13 февруари). Освен това, в последния ден от месец януари, Мбапе, Меси, Рамос и компания ще се изправят срещу Ница в мач от 1/8-финалите за Купата на Франция срещу Ница.

Именно Маркиньос и Кимпембе са титулярната двойка защитници на Почетино и са стартирали в общо 17 мача заедно през сезон 2021/22. До този момент Серхио Рамос нямаше шанс да "раздели" това партньорство, но настоящият момент е перфектен за тази цел, смята журналистът от "Marca".

ФАКТОРЪТ РАМОС

Маурисио Почетино много добре знае какъв огромен опит притежава Рамос и това, че е играч именно за големите мачове. А какъв по-голям от този срещу Реал Мадрид? Някои медии във Франция пишат, че аржентинският наставник обмисля да излезе в първия сблъсък с Кралския клуб с трима централни защитници, но дали ще посмее да го направи в толкова важна среща, от която до голяма степен зависи бъдещето му в Париж - предстои да разберем...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички