Извънредно: Реал шокира феновете с решението си да се откаже от Мбапе


Извънредно: Реал шокира феновете с решението си да се откаже от Мбапе
Снимка: GettyImages

2792 0

Предаването Carrusel Deportivo по испанското радио Cadena SER сподели огромна новина в сряда следобед по оста Реал Мадрид - Килиан Мбапе. В крайна сметка "кралете" се отказват от възможността да трансферират легендата на ПСЖ. 

На пръв поглед това е поредният обрат в сагата между колоса, парижани и футболиста, след като постоянно се спекулира през последните години за възможна сделка. Сега според информацията - на "Сантяго Бернабеу" категорично са се отказали от подобен вариант. 

Още през това лято до последно се смяташе, че Младия шампион може да бъде откупен и темата да приключи, но сделката се отложи с година. Идеята първоначално бе "кралете" да се възползват от изтичащия договор на стрелеца и да не плащат трансферна сума. 

Защо Реал се отказва от сделката

Сега обаче са натежали "много спортни, икономически и социални фактори", съобщават в Испания. Като за начало на "Бернабеу" са наясно с очакваната висока заплата и допълнителните бонуси. 

В допълнение клубът оценява, че през 2026 година Килиан вече ще бъде 26-годишен и предпочита да се фокусира върху по-млади попълнения като Ендрик и преподписалия Камавинга.

Следете всички трансфери и сделки във футбола със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички