Президентът на Френската футболна федерация: Килиан Мбапе искаше да си тръгне от националния отбор


Президентът на Френската футболна федерация: Килиан Мбапе искаше да си тръгне от националния отбор
Снимка: Getty Images

1764 0

Президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Гре направи интересно разкритие относно Килиан Мбапе. В интервю за "Journal du Dimanche" бе потвърдено, че случилото се е станало след отпадането на Франция от Евро 2020.

"След като нашите момчета се върнаха обратно у дома аз приех Килиан в кабинета си. Поговорихме си, той открито заяви, че не иска повече да играе за националния отбор след отпадането от Швейцария. Смяташе, че е разочаровал не само отбора, но и цялата нация", заяви Льо Гре.

"В същото време бе разочарован, че и никой от федерацията не го бе подкрепил в медиите, всички го оплюваха. Напълно го разбрах тогава. Той е победител, винаги е печелил, подобна загуба, като тази от Швейцария, наистина го разклати", добави президентът. 

Припомняме, че именно Мбапе пропусна последната дузпа в осминафинала срещу Швейцария на Евро 2020, с която сложи край на мечтите на Франция за още един успех на национално ниво. 

Изглежда обаче този пропуск наистина е разклатил Мбапе, но година по-късно не се видя промяна във формата на нападателя. Той продължава да се представя на високо ниво за своя ПСЖ. А ето какво е казал на Реал Мадрид, преди да преподпише с френския гранд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички