ПСЖ вече не продава фланелки с номера на Мбапе, докато той продължава да тренира индивидуално


ПСЖ вече не продава фланелки с номера на Мбапе, докато той продължава да тренира индивидуално
Снимка: GettyImages

1078 0

Килиан Мбапе продължи да тренира извън основния отбор, след като ПСЖ се завърна от предсезонното си турне в Азия. Според информациите от клуба дори са започнали да премахват играча от рекламните изображения и вече не продава фланелката му в официалния магазин на отбора.

Мбапе си прекарва добре в тренировките

Отборът на Луис Енрике се завърнаха към тренировки след предсезонното турне в Япония и Южна Корея с основното отсъствие на френския нападател, който води групата на "нежеланите" на парижани.

Съдейки по снимките, споделени от неговите съотборници в социалните медии, Мбапе изобщо не изглежда притеснен за близкото си бъдеще и щастието му е на максимум.

Групата, която тренира с френския национал, включва играчите Джорджинио Вайналдум, Юлиан Дракслер, Леандро Паредес, Колин Дагба, Едуард Мишут и Абду Диало.

ПСЖ премахна изображението на Мбапе от своя стадион

Мбапе шокира ПСЖ, след като обяви, че няма намерение да подписва нов договор и вместо това иска да напусне отбора като свободен агент през следващата година.

Последните съобщения от Париж казват, че отборът е премахнал изображението на нападателя от стадион "Парк де Пренс" и че магазинът на отбора е спрял продажбата на фланелката му с номер 7.

Слуховете за присъединяването на 24-годишния футболист към Реал Мадрид се засилиха през последните няколко седмици, тъй като ПСЖ не иска потенциално да загуби над 200 милиона долара, ако не се съгласи да трансферира играча. По различен начин стоят нещата с Неймар, за когото се твърди, че не иска да напуска, но ПСЖ вече са му казали да си търси нов отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички