За или срещу Ашраф Хакими? ПСЖ обяви на чия страна застава в скандала


За или срещу Ашраф Хакими? ПСЖ обяви на чия страна застава в скандала
Снимка: Getty Images

2545 0

ПСЖ официално се обяви в подкрепа на своята звезда Ашраф Хакими след огромния скандал, който се разрази наскоро в публичното пространство. Клубът подкрепи тезата на защитника.

Какво се случи?

В началото на седмицата Хакими получи сериозни обвинения в сексуално посегателство върху жена. Като дата за случката се посочва 25-и февруари, а за място неговата резиденция в Булон сюр Мер.

Евентуалната жертва, според "PSGTalk" отказва да подаде официала жалба, но пък е докладвала за случвай на изнасилване. Въпреки това, полицията е започнала разследване срещу играча и в момента се обмислят следващите стъпки по него.

Какво мисли ПСЖ за това?

Положителна новина за Хакими към момента е, че клубът застава изцяло на негова страна. С официална позиция парижани заявяват, че приемат казаното от футболиста и го подкрепят напълно.

"Клубът подкрепя играча, който твърдо отрече обвиненията и се довери на правосъдието. ПСЖ е институция, която насърчава уважението на и извън терена.

Клубът желае да бъде ясно, че няма причина Хакими да пропусне тренировъчните занимания със съотборниците си в сряда", написаха "принцовете".

Близките на Хакими също не останаха дълго безучастни към случващото се. От лагера на бранителя определиха обвиненията като "неверни"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички