Ашраф Хакими получи обвинение от прокуратурата във Франция


Ашраф Хакими получи обвинение от прокуратурата във Франция
Снимка: Getty Images

2290 0

Френската прокуратура съобщи, че е повдигнала обвинение в изнасилване към десния краен бранител на ПСЖ Ашраф Хакими и той е поставен под полицейско наблюдение, като му е забранено да контактува с предполагаемата жертва.

Във вчерашния 2 март 24-годишният мароканец е бил на разпит в парижкия район От-дю-Сен и органите на реда вече са започнали производство срещу него. Според "L'Equipe", събитията са се разиграли на 25 февруари в дома на Хакими в района на Булон-Бианкур, а потърпевша е била 24-годишна жена, която е сигнализирала за станалото на следващия 26 февруари.

Адвокатът на Ашраф - Фани Колин, обясни следното в изявление до "Le Parisien" - "Обвиненията са фалшиви! Клиентът ми е спокоен и е на разположение на властите".

Последната публична поява на Хакими бе на 27 февруари, когато отиде на церемонията на ФИФА "The Best", по време на която Лионел Меси бе избран за №1 през 2022 година. "Goal" допълва, че той е взел участие в част от днешната тренировка на ПСЖ преди домакинството на Нант (4 март, 22:00 часа), след като пропусна последните две срещи на тима заради контузия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Още разочарования: Съпругата на Хакими подаде молба за развод след обвиненията

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички