Поискал ли е Неймар трансфер от ПСЖ? Баща му съзря атака от френско издание


Поискал ли е Неймар трансфер от ПСЖ? Баща му съзря атака от френско издание
Снимка: Getty Images

997 0

Бащата на Неймар бързо опроверга появилата се информация, че неговият син иска да напусне ПСЖ. Това твърди авторитетното френско издание "L'Equipe", като според него бразилецът дори официално е поискал трансфер. Нещо, което бе категорично опровергано.

Бащата на Неймар съзря атака срещу сина си

"Не мога да потвърдя новина, която не се е случила. L’Equipe е L’Efake. Появи се от нищото, нека се опитаме да разберем каква целта ѝ", отбеляза той.

Информацията на изданието гласеше, че голяма роля около решението на бразилеца била и атаката на феновете през пролетта. Тогава запалянковци на парижаните изразиха негодуванието си по адрес на големите звезди пред домовете им. 

В допълнение ПСЖ вече е обявил официално Неймар за продан и остава да бъде определена трансферната му сума. Малка обаче остава вероятността за трансфер в Барселона, а причините - нежеланието на Шави и финансовото състояние на клуба. Неймар премина от Барселона в ПСЖ през 2017 г. за 222 милиона евро. Оттогава той е изиграл 173 мача, като е отбелязал 118 гола и е направил 77 асистенции. Наскоро бразилски агент заяви, че Неймар е най-евтиният играч на ПСЖ, тъй като неговата роля и принос са безценни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички