Лео Меси се обърна към цяла Аржентина с прочувствен пост в социалните мрежи


Лео Меси се обърна към цяла Аржентина с прочувствен пост в социалните мрежи
Снимка: Getty Images

6210 0

Любимецът на цяла Аржентина Лионел Меси използва социалната мрежа Instagram, за да благодари на своите сънародници за цялостната подкрепа, която "Ла Албиселесте" е получила.

Отборът на Аржентина се завърна у дома и в първия си мач след Мондиал 2022 успя да победи Панама с 2:0, като едно от попаденията бе дело именно на Лионел Меси от пряк свободен удар.

"Много пъти съм си представял какво би било да се върна в страната си като световен шампион, но сега нямам думи да обясня какво чувствам, колко съм благодарен на всички хора за тяхната любов... Това са много, много специални дни и мога само да ви кажа, че съм безкрайно щастлив да видя всички аржентинци да се наслаждават и да празнуват това, което беше още един успех за всички. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!", написа Меси в Instagram.

Преди началото на приятелската среща с Панама пък всеки един от аржентинските футболисти получи реплика на световната купа, която да служи като спомен от спечеления Мондиал в Катар.

Празненствата бяха зрелищни, а героят от световните финали Емилиано Мартинес напомни на всички за безсмъртния си жест в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички