Пестелив ПСЖ се справи с Бордо


Пестелив ПСЖ се справи с Бордо
Снимка: Getty Images/Guliver

816 0

В отсъствието на голямата си звезда Килиан Мбапе ПСЖ се справи трудно с Бордо в мач от 28 кръг на френската Лига 1 и запази втората си позиция в класирането

Мачът започна без сериозни опасности пред двете врати, но в 20-тата минута Пабло Сарабия успя да отбележи своя четвърти гол през настоящия сезон. Той стигна до прецизното подаване на Идриса Гей в наказателното поле и с майсторски шут вкара топката в десния ъгъл на вратата.

В 28-та минута Уи-джо Хуанг от състава на Бордо проби чудесно през противниковата защита, но завършващият му удар премина на сантиметри от дясната греда. Това беше и всичко по-интересно в първото полувреме.

Второто полувреме продължи в същия ритъм и първата по-сериозна ситуация беше чак в 69-тата минута. Тогава опасен удар на Хатем Бен Арфа от състава на домакините не успя да намери целта.

До края на мача играчите на Бордо опитаха да стигнат поне до равенството в мача, но безуспешно. По този начин парижани събраха актив от 60 точки и дишат във врата на Лион, който е първи с две повече. Следващият мач на ПСЖ е в събота за Купата на Франция. Тимът на Маурисио Почетино гостува на Брест в 1/16 финалите от турнира.

А кой играч на парижани няма да е на разположение за реванша с Барселона, прочетете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички