ПСЖ не желае бъдещето на Мбапе да се превръща в сага


ПСЖ не желае бъдещето на Мбапе да се превръща в сага
Снимка: Getty Images/Guliver

2291 0

Сагата около бъдещето на Килиан Мбапе изглежда няма да продължи твърде дълго. Ръководството на парижани е решено да избистри ситуацията около звездата си във възможно най-кратки срокове. Според Marca, от ПСЖ желае всичко да бъде уточнено още преди изиграването на реванша с Барселона от Шампионска лига на 10 март. 

Спортният директор на клуба е категоричен в намерението си да не допуска бъдещето на французина да се превърне в безкрайна трансферна сага. Наскоро Мбапе беше заявил, че е в период на размисъл, а сега Леонардо заяви: "Стигнахме до точката, в която трябва да вземем позиция и решение. Говорим отдавна, позицията ни е ясна, знаем какво искаме и скоро ще има решение".

От думите на спортния директор става ясно и че ако Килиан Мбапе реши да продължи кариерата си в друг клуб, то това няма да се случи със свободен трансфер в края на договора му, а играчът ще бъде обявен за продан. В такъв случай, от ПСЖ се надяват, че ще получат около 180 милиона евро за звездата си.

Леонардо разкри и че от клуба водят разговори с Неймар, Анхел ди Мария и Бернат за подновяване на договорите им, като тези с бразилското крило са в по-напреднал етап.

А от ПСЖ също обявиха, че е време французинът да вземе окончателното си решение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички