Неймар няма да играе за ПСЖ и във втория мач срещу Барселона в Шампионска лига


Неймар няма да играе за ПСЖ и във втория мач срещу Барселона в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1886 0

29-годишната звезда на Пари Сен Жермен Неймар почти сигурно няма да играе и в реванша срещу Барселона от 1/8 финалите на Шампионска лига, съобщи френското издание Le Parisien. Френският тим спечели първата среща в Барселона с 4:1, а Неймар не взе участие в нея, след като получи контузия в мача срещу Каен за Купата на Франция на 11 февруари.

В четвъртък (25 февруари) бразилецът поднови тренировки по индивидуална програма и имаше надежди, че ще може да участва в реванша срещу бившия си клуб на 10 март. Треньорският щаб на ПСЖ обаче е преценил, че не трябва да се поема излишен риск и е по-добре Неймар да не бъде в състава за този мач.

Футболистът премина в ПСЖ от Барселона през 2017 г. През настоящия сезон Неймар отбеляза 6 гола и асистира за 3 в 11 мача от френското първенство. Бразилецът често получава контузии, заради които не успява да вземе пълноценно участие в мачовете на ПСЖ от идването си до днес.

На една от последните тренировки бранител на ПСЖ напусна своеволно, ядосан на Маурисио Почетино (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички