Пак ли? Разобличиха Неймар да сваля красавица, докато приятелката му е бременна вкъщи (СНИМКА)


Пак ли? Разобличиха Неймар да сваля красавица, докато приятелката му е бременна вкъщи (СНИМКА)
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

4177 0

Популярната красавица и модел Селест Брайт обвини суперзвездата на ПСЖ - Неймар, в пореден опит за изневяра на неговата половинка Бруна Бианкарди. Прелестната блондинка дори предоставя доказателства и разкритикува техничаря. 

Изневярата

Всичко това се случва само дни, след като бразилецът официално си призна за изневярата на бременната му половинка. В социалните мрежи той публикува извинителен пост, с който разкрива вината си и се извинява на своята любима.

Твърди се, че това си деяние той е сторил със своята сънародничка Фернанда Кампос, която сподели за случилото се пред широката общественост. За целта тя се свързала с популярно местно издание.

Нов опит?

Малко по-късно излезе и извинението на Неймар. Виждайки това обаче, Селест решила да го прикачи, придружено от скрийншот на чата ѝ с футболист. На него се вижда как той е изпратил емотикон, без дори да е имал какъвто и да е диалог с нея преди. 

Красавицата запозна своите над 1.3 милиона последователи в "Инстаграм" с намеренията на бразилеца. Тя придружи снимката и с текст, гласящ: "Ако имаш приятелка или жена, не пращай съобщения на момичета. Грешно е и много неуважително спрямо твоя партньор".

Реакция от Бруна към момента липсва. В Англия обаче твърдят, че тя не само е запозната с това, но е и съгласна с определени условия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички