Лионел Меси е дал на Неймар трофея, който той получи от Насер Ал-Хелаифи


Лионел Меси е дал на Неймар трофея, който той получи от Насер Ал-Хелаифи
Снимка: Getty Images

2389 0

Лионел Меси даде на своя приятел и бивш съотборник Неймар трофей, който получи от президента на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи преди последния мач за парижани, както съобщава Le Parisien.

Кариерата на Меси в ПСЖ приключи след поражение с 3:2 срещу Клермон Фут на „Парк де Пренс“ в последния ден на сезон 2022/23. Резултатът, макар и разочароващ за парижкия клуб, беше незначителен, тъй като те вече бяха осигурили поредната си титла в Лига 1.

Трофей, който бе продаден на търг

Преди мача президентът на клуба Ал-Хелаифи влезе в съблекалнята и подари на Меси златен трофей с номер 30. Номерът, който Ла Пулга носеше по време на двугодишния си престой в клуба. Подобен трофей получи и Серхио Рамос, който също напусна клуба това лято.

Този трофей обаче се оказа в ръцете на Неймар. Бразилският национал продаде произведението на търг за своята фондация в Бразилия, която помага на деца в неравностойно положение. Златният трофей на Меси беше купен от стриймъра Казимиро за 158 000 евро. Стриймърът ще получи и две безплатни нощувки в луксозна резиденция, както и вечеря с актрисата Дебора Секо.

Докато Меси напусна клуба и е готов да се присъедини към отбора на МЛС Интер Маями, бъдещето на Неймар в ПСЖ също е неясно. Пристигането на Луис Енрике на "Парк де Пренс" обаче може да бъде добра новина за бразилеца, който работи с испанеца в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички