Какво се случва със Серхио Рамос и дебюта му за ПСЖ?


Какво се случва със Серхио Рамос и дебюта му за ПСЖ?
Снимка: Getty Images

11192 0

Централният бранител Серхио Рамос не се радва на възможно най-добрия старт на живота си в ПСЖ, откакто се присъедини към клуба през това лято, идвайки от Реал Мадрид. Той премина медицинските прегледи преди да подпише през юли без проблеми, но оттогава не му върви.

Той имаше няколко травми, които така и не му позволяват да запише своя дебют за френския гранд. От ПСЖ бяха съобщили, че Рамос ще е на линия след паузата за националните отбори през този месец, но наскоро разкриха, че все още се възстановява и няма конкретна дата за завръщането му в игра.

Привържениците на парижани вече губят търпение и искат да видят 35-годишния бранител в игра, но ще трябва да почакат още време. А самият Рамос вече не е играл в официален двубой от 5 май, когато Реал Мадрид загуби от Челси в мача-реванш в Шампионска лига.

Испанецът не е бил на разположение за своя тим през цели 200 дни от тази календарна година. Той със сигурност няма да е на линия за двубоя на ПСЖ срещу Клермонт от Лига 1 в събота, като е под огромен въпрос и за старта в Шампионска лига - сблъсъкът с Брюж през следващата седмица.

А как Роналдо "приземи" ПСЖ със закана, в която всички ние вярваме?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички