Барселона изцяло прехвърли отговорността на Меси за завръщането му на "Камп Ноу"


Барселона изцяло прехвърли отговорността на Меси за завръщането му на "Камп Ноу"
Снимка: GettyImages

4823 0

Името на Лионел Меси продължава да вдъхва надежда на "Камп Ноу", където се надяват на благоприятно развитие, което да върне аржентинеца обратно в Барселона.

На "Камп Ноу" явно не са доволни от спекулациите за Меси

Жорди Кройф, който все още спортен директор на Барселона, коментира, че "решението е на Лео".  "Ще зависи от феърплея и от него, но мисля, че точно сега зависи повече от него Той все още играе с ПСЖ, остава му още един мач в лигата и няма да говорим за бъдещето му", сподели той.

"Решението зависи от него, той все още завършва договора си, сигурен съм, че много отбори го искат и решението е изцяло негово. Ако клубът се опитва, то е защото може. Сега зависи от него, когато играчът завърши неговия договор, ще реши".

Междувременно Енрик Масип, член на техническия секретариат, коментира, че "очакват важен въпрос, който е към финансовия феърплей и когато има отговор, биха могли да действат". "Барса трябва да разгледа ситуацията си. Ние винаги сме оптимистично настроени, но трябва да разберем феърплея и да изчакаме. Не мисля, че случилото се преди две години има някакво влияние, мисля, че ситуацията между него и президента е решена". Меси постоянно е свързван с трансфер на различни места, като най-упоритата оферта е от Саудитска Арабия. Заговори се, че дори има оферти и от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички