Нови трима играчи на ПСЖ са с коронавирус, двама в Атлетико (Мадрид) също са дали положителни проби


Нови трима играчи на ПСЖ са с коронавирус, двама в Атлетико (Мадрид) също са дали положителни проби
Снимка: Getty Images/Gulliver

1124 0

Нови трима футболисти на финалиста от тазгодишното издание на Шампионска лига - ПСЖ, са дали положителни проби за коронавирус. Според френското издание "L'Equipe" става въпрос за Мауро Икарди, Маркиньос и Кейлор Навас. Припомняме, че преди дни стана ясно, че има няколко играчи от парижани с COVID-19, сред които и Неймар, и Анхел ди Мария.

И предишните, и сегашните случаи бяха потвърдени от Пари Сен Жермен. "Всички футболисти, треньорският щаб и служителите ще преминат нови тестове в близките дни" - се казва в съобщението от клуба. Двубоят на ПСЖ от Лига 1 срещу Ланс е под въпрос заради многото заразени (тимът почва по-късно сезона си във Франция заради финала, който игра в Шампионска лига).

В испанския гранд Атлетико (Мадрид) също има футболисти, които са дали положителни проби за коронавирус. Става въпрос за Диего Коща и Сантяго Ариас. Техните тестове преди началото на подготовката за новия сезон са се оказали положителни и те веднага са били поставени под карантина, информират от клуба.

И двамата нямат симптоми, но ще останат 14 дни в карантина. Смята се, че са се заразили по време на почивката им след края на сезона. А наскоро Неймар призна, че остава в ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички