Пари Сен Жермен с оферта за Ектор Бейерин


Пари Сен Жермен с оферта за Ектор Бейерин
Снимка: Getty Images/Guliver

2882 0

Отборът на Пари Сен Жермен е отправил оферта на стойност 25 милиона паунда плюс 5 милиона под формата на добавки за десния бек на Арсенал Ектор Бейерин. Френският клуб е в контакт с „артилеристите“ ежедневно през последната една седмица и ще се опита да се подсили след загубата от Байерн Мюнхен във финала на Шампионската лига.

Баварският гранд и Ювентус също проявяват интерес към испанския футболист. 25-годишният защитник има договор с Арсенал до юни 2023-та година. Мениджърът на „топчиите“ Микел Артета вече се подсили в отбрана това лято, след като похарчи 41 милиона паунда за Пабло Мари от Фламенго и Габриел Магалаеш от Лил. Той взе още Седрик Соареш и Вилиан като свободни агенти, но се очаква и да продаде някои от футболистите си до края на трансферния прозорец.

От Арсенал са готови да изслушат оферти за някои свои играчи, въпреки че Бейерин е от тези, които Артета би желал да задържи в редиците си. Предстои да видим дали „артилеристите“ ще могат да съберат пари от продажбата на футболисти, които не са първи избор на позициите си в отбора. А ето защо Ектор Бейерин е станал веган.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички