"Няма логика": В ПСЖ са недоволни от Меси, че е задействал своя клауза от договора


"Няма логика": В ПСЖ са недоволни от Меси, че е задействал своя клауза от договора
Снимка: Getty Images

3615 0

Решението на Лионел Меси да задейства клауза в договора си с ПСЖ не се е харесало особено на парижани, които не виждат логика в него. Това е мнението на спортния директор на френския клуб Леонардо, информират медиите във Франция.

Става въпрос за това, че Меси се включи в групата на Аржентина за световните квалификации по време на паузата за националните отбори, въпреки че лекува травма в своето коляно, заради която бе аут в последните двубои на своя клубен отбор.

Меси пристигна във френската столица през лятото след случилото се с Барселона. Както е известно обаче, 34-годишният аржентинец включи специална клауза в контракта си с парижани, която му позволява да приоритизира мачовете за националния отбор.

Той иска да трупа възможно най-много игрово време с "гаучосите" преди предстоящото Световно първенство по футбол в Катар през 2022 година. Меси игра едно полувреме срещу Лил, а след това пропусна мачовете срещу РБ Лайпциг и Бордо. Все пак Мбапе и Неймар пречупиха Бордо в мъчителен за ПСЖ мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички