"Пука ли му изобщо за ПСЖ"? Неймар разяри феновете с действие на мача в Шампионска лига (ВИДЕО)


"Пука ли му изобщо за ПСЖ"? Неймар разяри феновете с действие на мача в Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3896 0

Френският гранд ПСЖ за пореден път разочарова през този сезон, въпреки че през лятото постигна наглед немислимото и добави още солидна доза блясък към и без това препълнения със звезди свой отбор. Този път парижани не успяха да победят РБ Лайпциг.

Германският отбор прие ПСЖ у дома в търсене на първи точки за сезона в турнира и намери една така след равенство 2:2. "Биковете" поведоха с 1:0, но отново допуснаха пълен обрат. Все пак те успя да изравнят в последните секунди след точно изпълнена дузпа.

Така френският гранд сдаде първото място на Манчестър Сити. Феновете на парижани пък са особено недоволни от Неймар, който отново не само, че не блесна, а направи лошо впечатление, което и ден след това се обсъжда в социалните мрежи от привържениците.

На кадри от мача се вижда как, докато РБ Лайпциг разиграва топката в своята половина, а отборът на ПСЖ се е подредил компактно, пресирайки, Неймар изостава тази си роля в отбрана, навежда се и започва да си връзва връзките, и то не за няколко секунди.

Ясно е, че при пресата и един човек да не участва активно (а в този случай изобщо да не участва), се разваля генералната постройка и това може сериозно да навреди на отбора, отваряйки празни пространства. Можете да видите действието на Неймар във видеото по-долу в материала.

Наскоро пък Лионел Меси разкри какво е настроението в съблекалнята на ПСЖ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички