Няколко клуба вече се оглеждат за Томас Тухел


Няколко клуба вече се оглеждат за Томас Тухел
Снимка: Getty Images/Gulvier

2272 0

Бъдещето на Томас Тухел в Пари Сен Жермен зависи от представянето на тима в Шампионската лига през този сезон. Ако парижани отпаднат от най-елитния европейски клубен турнир преди фазата на полуфиналите, е твърде вероятно клубът да го уволни и да вземе друг мениджър на негово място. Подобно нещо се случи в последните години с Лоран Блан и Унай Емери.

Ако немският наставник бъде уволнен от „Парк де Пренс“, той надали ще остане без отбор дълго време, като няколко тима вече следят ситуацията с него. Според ‘Le10Sport’ Байерн Мюнхен имат желание да докарат Тухел на „Алианц Арена“. Баварският колос опита да вземе 46-годишния тактик преди той да иде в Пари Сен Жермен преди няколко години, но офертата тогава дойде прекалено късно. Друг отбор, който се интересува от немския треньор е Манчестър Юнайтед. Това е малко странно, тъй като именно настоящият мениджър на „червените дяволи“ Оле Гунар Солскяер беше човекът, който елиминира Тухел и ПСЖ от Шампионската лига през миналия сезон. Въпреки това Юнайтед правят слаба кампания във Висшата лига през този сезон и е твърде вероятно да се разделят с мениджъра си в края на кампанията.

Последният тим, който би желал да привлече Тухел е Барселона. Каталунците наскоро взеха Кике Сетиен, но нещата за отбора не вървят по най-добрия начин. Германецът е доказвал, че може да се справя с големите характери, а и евентуално негово назначение може да спомогне за завръщането на Неймар на „Камп Ноу“. А ето какво каза немският наставник по адрес на бразилския футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички