Нелепо! Бивш играч на ПСЖ прикани Меси да бъде освиркан, ако участва на Игрите в Париж


Нелепо! Бивш играч на ПСЖ прикани Меси да бъде освиркан, ако участва на Игрите в Париж
Снимка: Getty Images

1817 0

Бившият футболист на ПСЖ Жером Ротен изненадващо призова феновете на гранда да освиркат аржентинската легенда Лионел Меси, ако той дойде в Париж с националния си отбор по време на Олимпийските игри тази година.

Защо направи това?

Нападателят на Интер Маями игра за парижани в периода 2021-2023 година. Той беше многократно критикуван и освиркван, докато играеше за шампионите на Франция. След като премина в американския клуб, Меси няколко пъти направи негативни коментари за ПСЖ.

Той е най-големият критик на Меси, познат някога

Преди дни отборът на Аржентина до 23 години си осигури "билет" за Олимпиадата, след като победи Бразилия във финалната четворка на квалификационния турнир в Южна Америка.

Призивът на Ротен

"Ако той се върне, за да се покаже с фанелката на Аржентина... Не казвам, че трябва да се прояви агресия, но трябва да бъде освиркан, когато излезе на терена", заяви бившето крило пред "RMC Sport". А Ротен дори е казвал, че Меси не е наред с главата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички