Бивш играч на ПСЖ за Меси: Мосю не беше наред с главата!


Бивш играч на ПСЖ за Меси: Мосю не беше наред с главата!
Снимка: Getty Images

4877 0

Бившият футболист на ПСЖ Жером Ротен разкритикува Лионел Меси заради поведението му, докато беше играч на тима. В края на сезона аржентинецът напусна парижани и малко по-късно обяви, че ще премине в американския Интер Маями.

"Спомняте ли си деня, в който Меси се оттегли от тренировки? Клубът покри всичко, заявявайки, че той има лека травма на прасеца. Беше неправилно. Причината? Мосю беше уморен от това, което му предлагаха на тренировка. Със сигурност ден, когато децата му страдаха според мен (с ирония). Той не беше наред с главата си и затова напусна тренировката", атакува французинът, цитиран от "RMC Sport".

"Той се върна в съблекалнята, взе си душ и си тръгна. Това показва колко много е "уважавал"своя треньор и съотборниците си. Той много често искаше да променя темпото на тренировка, не искаше да тренира сутрин.

Няколко пъти каза, че не е добре да се тренира сутрин, че трябва да се тренира следобед. За щастие, треньорският щаб не се отказа. Това показва, че той искаше нещо да промени и не искаше да се адаптира", завърши гневният Ротен. Журналистът на Роналдо също заяде Меси, но за трансфера му в Интер Маями. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички