Неймар: Лео си е Лео, още той прави разликата


Неймар: Лео си е Лео, още той прави разликата
Снимка: Getty Images

1588 0

Бразилската суперзвезда Неймар говори след спечеления "Трофей на шампионите" с екипа на ПСЖ. Акцентът в мнението му падна върху една от най-големите легенди за всички времена във футбола Лионел Меси.

Двамата съотборници, които си партнираха и в Барселона, донесоха първия на парижани за сезона с попаденията си, а бразилецът бе категоричен, че Меси няма на кого да се доказва през предстоящия сезон.

"Мисля, че хората говорят твърде много. Те не знаят какво се случва всеки ден, какво се случва вътре. Лео си е Лео. Все още е Лео, не се е променил и продължава да прави разликата. Надяваме се всичко да върви добре за нас тримата, за мен, за Лео, за Килиан. Ако тримата сме добре, сигурен съм, че ще е добре и за отбора", заяви Неймар пред Amazon Prime.

Според статистиката аржентинецът свали нивото си, откакто акостира на "Парк де Пренс", но въпреки това и през миналия сезон успя да постигне някои успехи на клубно и лично ниво, като след снощи е напът да изравни Дани Алвеш по най-много трофеи сред футболистите в света. 

"Доволен съм. Направихме много добър мач. Много е важно да започнем с трофей", коментира Неймар относно успеха над Нант.

Вижте как се разви финала за "Трофея на шампионите"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички