Тухел: Липсваше ритъм в играта на Неймар


Тухел: Липсваше ритъм в играта на Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

2152 0

Мениджърът на Пари Сен Жермен Томас Тухел сподели, че в играта на Неймар е липсвал ритъм. Във вчерашната вечер парижани загубиха двубоя в Шампионска лига срещу Борусия Дортмунд с 1:2.

Немският тим свърши добра работа в опазването на бразилския футболист и съотборника му в атака Килиан Мбапе и си тръгна с победата в срещата след две попадения на Ерлинг Браут Холанд. Томас Тухел коментира пред ‘L’Equipe’ случилото се в двубоя и очакванията му за реванша между двата тима. „Знаех, че мачът ще бъде много труден за Мбапе. Той трябва да бъде много, много търпелив. Знехме, че взаимоотношенията на терена между него и Ней са добри. На Неймар обаче му липсваше ритъм. Килиан направи асистенцията. Беше много труден мач за него, двубой, в който да израстне. Имам му доверие. Ще направим добър мач на „Парк де Пренс“.

Килиан Мбапе и Неймар бяха в основата на единственото попадение на Пари Сен Жермен във вчерашния сблъсък, като бразилският нападател отбеляза гола, а французинът даде асистенцията. Реваншът между двата тима е на 11-ти март. А ето какво каза героят за Дортмунд във вчерашния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички