Неймар и Верати реагираха остро на ултрасите на ПСЖ, футболистите се радват на титлата


Неймар и Верати реагираха остро на ултрасите на ПСЖ, футболистите се радват на титлата
Снимка: Getty Images

2170 0

Бразилската суперзвезда Неймар се противопостави на поведението на феновете, подкрепящи ПСЖ, след като за пореден път стана жертва на освирквания и вербална агресия. Това се случи по време на ремито с Ланс, в което двата тима си размениха по едно попадение, а парижани предсрочно си осигуриха титлата във френския шампионат за исторически десети път.

"Договорът ми с клуба е валиден още три години. Ще остана дори и грубото им поведение да продължава. Оставам още три години, така че спрете да ме освирквате или ще останете без въздух", заяви Неймар пред ESPN.

15 минути преди края на снощното домакинство на Ланс, феновете на "принцовете" напускаха трибуните, въпреки поредният успех на местната сцена. Всъщност шедьовър от Меси бе най-запомнящият се момент от срещата.

Полузащитникът на клуба Марко Верати също не беше доволен от поведението на феновете: "Привържениците, които не празнуваха? Не ги разбирам. Това е футбол, понякога печелиш, понякога не. Ние сме обикновени хора и винаги може да се провалим. Десетата титла е невероятен момент за клуба", коментира Верати пред Canal+.

Ето какво следва за ПСЖ след рекордната десета титла!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички