Не кой да е, а ПСЖ спасява Антонио Конте и Тотнъм от скандален футболист


Не кой да е, а ПСЖ спасява Антонио Конте и Тотнъм от скандален футболист
Снимка: Getty Images

1688 0

Френският гранд ПСЖ е стартирал разговори с ръководството на Тотнъм, за да обсъди евентуално привличане на полузащитника Танги Ндомбеле, който със сигурност няма бъдеще в Лондон под ръководството на Антонио Конте.

Рекордната покупка в историята на "шпорите" за последно се появи в игра на 9 януари в мач от 1/32-финалите за ФА Къп. Французинът тотално разочарова треньори и фенове с играта си и логично бе заменен през второто полувреме. Ндомбеле обаче не бе доволен от това решение на Конте и директно се насочи към съблекалните.

На следващия ден (10 януари) медиите на Острова написаха, че креативният халф повече няма да играе за Тотнъм, тъй като на всички в клуба вече им се е изчерпало търпението към него. Ндомбеле, който пристигна от Лион през 2019 година, така и не успя да разгърне напълно потенциала си и според мнозина анализатори причината за това се крие в липсата на професионализъм и дисциплина. 

Известно издание "Goal" пише, че ПСЖ няма нищо против да вземе Ндомбеле под наем и да го изпробва до края на сезон 2021/22, а самият футболист също би бил доволен, ако се завърне във Франция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички