Тотално мазало на "Кинг Пауър", луди сцени с участието на футболисти и фенове на Тотнъм (ВИДЕО)


Тотално мазало на "Кинг Пауър", луди сцени с участието на футболисти и фенове на Тотнъм (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4156 0

Известният със своята непредсказуемост отбор на Тотнъм донесе много радост на своите фенове, след като осъществи сензационен обрат срещу Лестър като гост на "Кинг Пауър" (подробности за мача четете в линка).

В отложена среща от 17-ия кръг на Висшата лига "шпорите" губеха с 1:2 до 95-ата минута, но късни два гола на резервата Стивън Бергвайн донесоха трите точки на отбора и пратиха в екстаз футболисти и фенове!

Content made on Kapwing

Попадението за 3:2 на нидерландеца накара всички негови съотборници да се затичат към сектора с гостуващи фенове, който не бе далеч от срутване в този момент. 

Самият Бергвайн прескочи рекламните пана, а същото сториха и други негови съотборници. Стюардите не успяха да удържат наплива на запалянковците и част от тях слязоха при любимците си.

На кадри в социалните мрежи се вижда, че един от най-радостните играчи бе Лукас Моура, който директно се качи на гърба на един от стюардите! Хари Кейн пък едва успя да се отскубне от феновете, но и не изглеждаше да му е неприятно да бъде сред тях...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички