Насер Ал-Хелаифи след напускането на Меси и Неймар: ПСЖ не е бил толкова обединен


Насер Ал-Хелаифи след напускането на Меси и Неймар: ПСЖ не е бил толкова обединен
Снимка: GettyImages

1776 0

Президентът на ПСЖ - Насер Ал-Хелаифи, застана пред камерите и направи интересно изказване, заявявайки, че парижани са по-обединени след напускането на двете звезди в тима - Лионел Меси и Неймар.

След напускането си от френския шампион това лято, Неймар каза, че е "преживял ада" с бившия си съотборник Лионел Меси по време на престоя им заедно в Париж, след като няколко пъти двамата бяха освирквани от част от феновете на ПСЖ. Катарският бизнесмен обаче заяви, че след раздялата с футболистите всичко в клуба е по-спокойно.

"Отборът на ПСЖ никога не е бил толкова обединен на и извън терена. Това е нещо, което видяхме при победата с 4:1 над Лион този уикенд. Имаме фантастичен треньор [Луис Енрике] и спортен директор [Луис Кампос] и съм много щастлив от обновения дух, който цари в клуба", сподели Ал-Хелаифи по време на визита в Португалия.

Припомняме, че имаше големи въпросително около това как ще изглежда атакуващото трио на ПСЖ през сезона. Неймар бе продаден на Ал-Хилал, Меси акостира в Интер Маями, а Килиан Мбапе, в крайна сметка, реши да остане на "Парк де Пренс". Разбира се, парижани не оставиха нещата така и привлякоха Рандал Коло Муани, който да си партнира с Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички