Голяма жертва и светлина в тунела: Има ли шанс ПСЖ да задържи Килиан Мбапе?


Голяма жертва и светлина в тунела: Има ли шанс ПСЖ да задържи Килиан Мбапе?
Снимка: Getty Images

2394 0

Сагата около бъдещето на Килиан Мбапе бе една от водещите теми на изминалия летен трансферен прозорец. Френската звезда водеше своеобразна "война" със своя ПСЖ, но в крайна сметка двете страни се договориха той да остане.

Голямата жертва

Припомняме, че ПСЖ отстрани Мбапе, след като получи съобщение от самия играч, че той иска да си тръгне от "Парк де Пренс". В крайна сметка, парижани реабилитираха французина, а сега "L'Equipe" съобщава, че това решение е било взето, когато нападателят се е съгласил да се откаже от бонуса си "лоялност", който е щял да му генерира малко около 100 милиона евро този сезон.

Има светлина в тунела

Президентът на френския гранд Насер Ал-Хелаифи не се е отказал от надеждата, че Мбапе може да промени решението си още веднъж и да остане след края на настоящия сезон. Според спортния всекидневник няколко фактора сега са в полза на клуба.

Мбапе е доволен от факта, че вече е в центъра на проекта, след като останалите звезди в нападението Лионел Меси и Неймар напуснаха. В същото време самият французин се радва, че може да работи заедно с Луис Енрике. Последно, но не и на последно място, 24-годишният голаджия e щастлив, че клубът дава шанс на неговия брат за развитие - Етан.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ПСЖ тласка двама към изхода.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички