Зинедин Зидан посочи двама играчи, които са способни да го накарат да "подскочи от стола"


Зинедин Зидан посочи двама играчи, които са способни да го накарат да "подскочи от стола"
Снимка: Getty Images

3099 0

Легендарният френски играч и треньор Зинедин Зидан разкри кой от бившите му играчи на Реал Мадрид го е удивил повече от всички останали. Бившият полузащитник несъмнено е една от най-популярните легенди в историята на "Лос Бланкос", като спечели 17 трофея като играч и след това два пъти като наставник.

Двама играчи, които не спират да вълнуват Зидан

Зидан ръководеше няколко емблематични играчи по време на престоя си на "Сантяго Бернабеу", включително Кристиано Роналдо, Серхио Рамос, Тони Кроос, Гарет Бейл, Винисиус Жуниор и Каземиро.

Но в интервю за Telefoot той разкри, че притежателят на "Златната топка" Карим Бензема е неговият най-добър избор за играч, който го кара "да подскочи от стола" като Лука Модрич не изостава много.

"Ако има играч, който ме вдига от стола ми, това е Карим Бензема. Може би и Лука Модрич. Играчи, които, когато държат топката, си мислите, че ще я загубят, но не. Те винаги успяват да я вземат и задържат", каза Зидан.

Трансферът на Джуд Белингам

Също така Зидан смяна, че лятното подписване Джуд Белингам е "готов" да играе за клуба. Белингам завърши трансфера си за 103 милиона евро от Борусия Дортмунд по-рано този месец, подписвайки шестгодишен договор с мадридчани.

19-годишният играч избра да вземе фланелката с номер пет, която беше популяризирана по време на игровите дни на Зидан на "Сантяго Бернабеу". "Джуд Белингам е важен играч за бъдещето. Той е готов да играе в Реал Мадрид. Срещнах Белингам на финала на Шампионска лига през 2022 г., поговорихме малко, надявам се той да има страхотна кариера", допълни още Зизу. А Карло Анчелоти дори обмисля да смени схемата на Реал Мадрид заради Белингам през новия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички