Меси vs Рамос в ПСЖ: Най-странната и неочаквана развръзка


Меси vs Рамос в ПСЖ: Най-странната и неочаквана развръзка
Снимка: Getty Images

2878 0

Френският гранд ПСЖ продължи своя марш към наглед гарантираната титла в Лига 1 и победи с 4:0 Реймс в мач от последния изигран до момента кръг от шампионата. Очакваше се моментът на двубоя да бъде завръщането в игра на Лионел Меси след прекарания коронавирус.

Аржентинецът в действителност се появи в игра като резерва в 63-ата минута. Но секунди преди това вече се бе случил моментът на деня - централният защитник Серхио Рамос откри головата си сметка за парижани бързо-бързо, вкарвайки за 2:0 в 62-рата минута.

Още повече на фона на едва секундите, които разделиха гола на Рамос и появата на Меси, мнозина започнаха да правят равносметката как и дали всъщност Рамос не се отчете с гол за ПСЖ за по-кратко време на престой на терена, отколкото Меси.

Трябва да отбележим, че голям процент от участията и на двамата до момента за парижани не са били през всички минути от даден мач, а е имало доста случаи, в които са се появявали като резерви или са били заменяни, след като са стартирали като титуляри.

Равносметката (без добавените минути към всеки от двубоите, в които са участвали) - Меси имаше нужда от 265 минути за дебютен гол във всички турнири с фланелката на ПСЖ и съответно от 412 минути за първо попадение във френската Лига 1.

Съответно Рамос имаше нужда от 257 минути във всички турнири за първи гол с ПСЖ, както и 211 минути за дебютно попадение в шампионата на Франция. Вижте повече и за победата на ПСЖ при завръщането на Меси, както и за гола на Рамос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички