ESPN: Сделката на Реал Мадрид за Мбапе е почти завършена (ВИДЕО)


ESPN: Сделката на Реал Мадрид за Мбапе е почти завършена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

4132 0

Трансферът на Килиан Мбапе в Реал Мадрид е "почти завършен", гласят последните информации на авторитетния американски спортен канал ESPN. Сагата около преминаването на Мбапе от ПСЖ в Реал бушува с пълна сила от лятото насам, но изглежда, че вече е на финалната права.

Реал Мадрид бе готов да плати близо 200 милиона евро през лятото за Мбапе, но ПСЖ отказа да го продаде, въпреки желанието на французина да напусне. Звездата на Франция е в последната година от своя контракт, който изтича през лятото, което означава, че той ще премине в Реал със свободен трансфер.

Така ПСЖ няма да получи никакви приходи от раздялата с Мбапе, въпреки че е един от най-добрите футболисти в света, а освен това бе привлечен за 180 милиона евро от Монако преди няколко години. Французинът ще стане част от отбора на Реал през лятото, когато договорът му в Париж изтече.

Само преди дни ESPN информира, че антуражът на Мбапе преговаря с ПСЖ за краткосрочно удължаване на договора му, а трансферът в Реал Мадрид може да почака (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички