Меси, Неймар, Мбапе? ПСЖ потвърди, че единият от тях пропуска мача с Монпелие


Меси, Неймар, Мбапе? ПСЖ потвърди, че единият от тях пропуска мача с Монпелие
Снимка: Getty Images

2412 0

Френският гранд ПСЖ разкри, че една от суперзвездите на отбора - Неймар, ще пропусне предстоящия мач на "принцовете" от Лига 1 срещу Монпелие.

Бразилският техничар няма да успее да вземе участие в срещата редом до Лео Меси и Килиан Мбапе поради травма. Двубоят ще се състои в сряда (01.02) от 22:00 ч.

Това може да се окаже сериозен проблем за Кристоф Галтие. Въпреки сериозния набор от футболни величия, с който разполага специалистът, неговите възпитаници завършиха 1:1 у дома срещу Реймс преди дни и то с наличието и на трите си остриета в атака.

Меси и Мбапе не показаха най-доброто от себе си, докато Неймар вкара единственото попадение за тима си. Освен това, той създаде 3 голови положения и спечели 7 единоборства.

Надеждите, че бразилецът ще продължи добрата си форма обаче се оказаха напразни. "Неймар има претоварен мускул и ще остане да се лекува днес", съобщиха "принцовете" на клубния си уебсайт.

Ето на какво отдаде играч на Реймс крахът на звездното трио срещу отбора му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички