Меси не можеше да е по-лаконичен с последните си думи към ПСЖ


Меси не можеше да е по-лаконичен с последните си думи към ПСЖ
Снимка: GettyImages

7096 0

Суперзвездата на световния футбол Лионел Меси влезе потока от спортни новини с изключително генерично съобщение, с което реално се сбогува с ПСЖ и феновете на тима, които не бяха особено благослонни към него

Световният шампион си тръгва от "Парк де Пренс" след последния кръг от шампионата, въпреки че след края на Световното се очакваше да поднови договора си. 

Последните думи на Лео Меси към ПСЖ 

Цитиран от ESPN, Меси се сбогува с парижани с добро, но и доста генерично съобщение. 

"Много съм щастлив, че имах възможността да представлявам ПСЖ. Наистина се насладих да играя в толкова добър отбор и с такива играчи. Искам да благодаря на клуба за невероятното преживяване, което имах в Париж", каза Меси. 

Меси все пак демонстрира колко добра личност е, след като се разделя с клуба на позитивни начала - нещо, което не може да се каже за феновете на ПСЖ, които не спряха да се гаврят с Меси в последните месеци. 

Какво следва за Меси? 

През следващите седмици трябва да има по-голяма яснота за това какво вещае бъдещето за Лионел Меси. Ла Пулга е приоритет №1 на Шави за подсилване на Барселона, като ръководството е обещало да направи всичко по силите си, за да върне играчът с №10 на "Камп Ноу". 

Не всичко е в ръцете на Барселона, тъй като финансовите проблеми на тима могат и да не позволят на ръководството да си върне Меси - дори на минимална заплата (за клуба), която е оценена на 350 хиляди евро на година. 

Предложения към Меси не липсват. Въпреки че той иска да остане в Европа поне още един сезон, той има невероятни предложения от Катар и Саудитска Арабия (за по 100+ милиона евро), както и от Интер Маями със собственик Дейвид Бекъм. В Испания пък дори излезе информация, че Барселона може да си върне Меси именно с помощта на тима от Маями

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички