"Меси най-накрая попадна на треньор": Феновете на аржентинеца и ПСЖ полудяха по слуховете за Зинедин Зидан


"Меси най-накрая попадна на треньор": Феновете на аржентинеца и ПСЖ полудяха по слуховете за Зинедин Зидан
Снимка: Getty Images

3083 0

В последните дни един от най-нашумелите слухове бе този за потенциалното назначаване на Зинедин Зидан на мястото на Маурисио Почетино като наставник на ПСЖ. Това екзалтира феновете както на парижани, така и на Лео Меси.

Само за минути социалните мрежи буквално бяха залети от коментари относно евентуалната треньорска рокада в Париж. Огромна част от нападките и обвиненията за лошия сезон на "принцовете" паднаха върху Почетино. Именно това кара привържениците на френския гранд да мечтаят още по-силно за доказан специалист като Зидан. 

"След дълго време Меси пак ще има добър треньор. Дори Зидан избра Меси пред всичко, това ще остане в историята. Сигурен съм, че Меси ще процъфти. Зидан е най-доброто, което може да се случи на ПСЖ", гласяха само част от хилядите постове.

Въпреки кратката си треньорска кариера до момента Зизу пожъна огромни успехи. Той спечели 3 пъти подред Шампионска лига с "кралския клуб" и 2 пъти "Ла лига". Освен това със своите възпитаници бившият полузащитник завоюва 2 пъти Суперкупата на УЕФА, 2 Суперкупи на Испания, 2 Световни клубни първенства и 2 пъти наградата за най-добър треньор.

Ето какво отговориха на слуховете от екипа на французина 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички