ПСЖ освобождава едно място в атака, след като "бие шута" на Икарди


ПСЖ освобождава едно място в атака, след като "бие шута" на Икарди
Снимка: Guliver/GettyImages

1413 0

Ръководството на Пари Сен Жермен иска да се раздели с един от офанзивните си играчи още през това лято, съобщава Le Parisien. Става въпрос за нападателя Мауро Икарди, който акостира на "Парк де Пренс" през 2019 г. 

Самият аржентинец сподели наскоро, че е "ценен играч" за тима и няма намерение да си тръгва, но босовете на клуба са на друго мнение. През първия си сезон футболистът бе привлечен под наем от Интер, след това му бе активирана откупната клауза за около 70 милиона евро, но в крайна сметка остана в сянката на големите звезди в атака. 

Шефовете смятат, че играчът е решил да вземе нещата в свои ръце и сам да определи бъдещето си в клуба и това не се е понравило на катарските характери. Представянето му също се взима под огромно внимание, а то е достатъчно показателно. През изминалата кампания е записал 24 мача в Лига 1, като е вкарал само 4 попадения. 

Договорът му с принцовете изтича през юни 2024 г., а порталът Transfermarkt го оценява на 28 милиона евро. А ето дали Моуриньо ще поеме тима от френската столица!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички