Мечтата на Мбапе за ПСЖ може да струва 150 милиона евро


Мечтата на Мбапе за ПСЖ може да струва 150 милиона евро
Снимка: Getty Images

2807 0

Само с три мача до края в Лига 1 Пари Сен Жермен е на косъм да бъде потвърден отново като шампион. Това означава, че парижани вече със сигурност мислят за облика на отбора пред следващия сезон, както и за летния трансферен прозорец.

Очакват се някои промени в издържания от Катар отбор и тъй като Лионел Меси вероятно ще напусне, Килиан Мбапе ще стане най-важният в клуба. Играчът, който ще бъде в центъра и всичко ще се върти около него.

Скъпата мечта на Мбапе

Френският национал вече е влиятелен персонаж в клуба и този статут само ще се увеличава през следващите месеци. Клубът отчаяно искаше да го задържи и следователно да го направи щастлив.

Високо в списъка с желания на Мбапе е ПСЖ да подпише с истински номер 9. Нападател, с когото може да играе, за да му даде повече свобода в атака, като същевременно го освободи от част от бремето за отбелязване на голове. Проблемът, разбира се, е, че правилният калибър играч няма да излезе евтино.

Вариант №1 би бил Виктор Осимен от Наполи, който привлече вниманието на цяла Европа с представянето си този сезон. Той вероятно ще струва около 150 милиона евро.

 Междувременно "бюджетният" вариант може да бъде Хари Кейн срещу сравнително скромните 100 милиона евро. Може би изтичащият му договор (до 2024) може да принуди Тотнъм да приеме и по-ниска оферта. Едно е ясно, спортният директор на ПСЖ Луис Кампос е готов за натоварено лято. Евентуално напускане на Неймар също може да бъде нещо в неговия дневен ред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички